Dos veïns afectats pels robatoris a les Brucardes han accedit a explicar el seu testimoni amb la condició de mantenir el seu anonimat.

La primera és una veïna que comenta que, un cop li va saltar l'alarma, els seus veïns «van veure el lladre a dins, amb una llanterna, però es va poder escapar» quan la policia va entrar al domicili. Afirma que ella té alarma i que el lladre va accedir a l'habitatge des d'un segon pis i que l'alarma es va disparar. Afegeix que de seguida que van confirmar que hi havia algú a dins, ella es va repartir la feina amb l'empresa de l'alarma: mentre uns avisaven els Mossos, els altres ho feien a la Policia Local. Tot i això, un cop els agents van arribar al domicili, els lladres n'havien marxat.

L'altre veí que ha explicat la seva experiència diu que quan divendres va saber que havien robat a la urbanització «vaig tenir el pressentiment que m'entrarien a mi». Va ser dissabte. També afirma que, malgrat tenir una alarma amb sensors de moviment a l'exterior, no la tenia conectada perquè sovint rep avisos per animals que entren al jardí. La interior estava connectada i va funcionar. De totes maneres, diu que el pitjor de l'experiència va ser «el neguit de saber que havien entrat i no poder ser-hi fins l'endemà».