Un home que presumptament conduïa sota els efectes de la droga i que hauria fugit d'un control dels Mossos d'Esquadra s'enfronta a una petició de 16 mesos de presó per part de la fiscalia.

Segons recull l'escrit de conclusions provisionals del ministeri fiscal, els fets van passar cap a 1/4 de 12 de la nit del 7 d'octubre del 2017, quan l'acusat, M. B. A., que circulava de forma erràtica, es va aproximar a un control a l'entrada de Manresa i va accelerar en direcció al barri de Sant Pau. Llavors va ser perseguit per diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra. Duran la persecució l'home també hauria fet diferents maniobres que van posar en risc la seguretat de la resta d'usuaris de la carretera, un dels quals va haver de fer una brusca frenada per evitar un xoc. L'acusat finalment va impactar contra un mur de pedra del camí de la Cova i, malgrat que va tornar a intentar a fugir, va xocar de nou contra un mur i un fanal.

Un cop a comissaria, l'acusat es va sotmetre al test de drogues i va donar positiu per THC, el principi actiu del cànnabis.

A part dels 16 mesos de reclusió, la fiscalia també demana que se li suspengui el permís de conduir vehicles de motor i ciclomotors per un període de quatre anys i que pagui les costes processals.