La família del sallentí Éric Torres, que no tenia notícies d'ell des de fa 15 mesos, l'ha localitzat i segons ha explicat el seu germà Jesús, el jove va desaparèixer voluntàriament i els ha manifestat la seva voluntat de no tenir contacte amb la família.

Tal i com divendres passat explicava Regió7, la família no havia tingut cap mena de contacte amb el jove de des del 21 de setembre del 2018 i en diverses ocasions havia intentat presentar una denúncia per la seva desaparició, encara que segons van explicar no la van poder formalitzar fins el passat 3 de gener, davant la possibilitat que hagués desaparegut voluntàriament, que és el que finalment ha passat. Després de localitzar-lo, aquesta denúncia ja s'ha retirat.

Jesús Torres ha explicat a Regió7 que ell mateix ha parlat amb el seu germà i que li va dir que havia marxat de forma voluntària. També li va expressar la seva voluntat de no tenir contacte amb la família.

Malgrat aquest desenllaç, des del primer moment i fins ara, la família pensava que la desaparició no havia estat voluntària. I és que segons va explicar el germà del desaparegut a Regió7, mantenien contacte de forma freqüent i a més, tenia un fill -vivia amb la mare ja que estaven separats- amb qui també tenia molt de contacte. A més a més, el seu telèfon mòbil també va deixar de donar senyal i tampoc tenia activitat en els seus comptes de les xarxes socials. També els generava preocupació que el fet que el jove tenia una malaltia que requereix tractament i des de llavors no havia anat a l'hospital.

La publicació a Regió7 desencalla el cas

La localització del jove ha estat gràcies a un comentari a l'enllaç de Facebook a la notícia que Regió7 va publicar divendres passat i que situava el jove en un país americà. A partir del comentari, la família va poder estirar del fil i el germà del desaparegut hi va acabar parlant després de no haver-hi tingut cap mena de contacte des del 21 de setembre del 2018, per constatar que havia marxar de forma voluntària.