L'Audiència de Barcelona jutjarà dijous que ve J. H. C. Z., que ara té 31 anys, per presumptes abusos a un menor, a Martorell.

Segons l'escrit de fiscalia, els fets van passar el 9 de novembre del 2014 quan l'acusat i uns amics seus, després de sortir de festa, van dirigir-se a casa d'un d'ells amb l'objectiu de continuar la festa. Allà, l'acusat es va dirigir a l'habitació d'un menor d'edat, que aleshores tenia 11 anys. Ell mateix es va abaixar els pantalons i els va abaixar al menor, al qual va obligar a llepar-li el cul i a petonejar-lo a la boca, segons el ministeri públic. En aquest situació, l'acusat va ser sorprès per una tercera persona i va marxar de l'habitació i el menor va explicar els fets a la seva mare. Com a conseqüència dels fets, el menor va tenir símptomes posttraumàtics, nerviosisme i ansietat.

L'acusat va estar tres mesos en presó preventiva i té una ordre d'allunyament de 500 metres. Ara, la fiscalia demana per a ell sis anys de presó, una indemnització de 6.000 euros a la víctima i la prohibició d'acostar-s'hi i comunicar-s'hi durant vuit anys i també cinc anys de llibertat vigilada un cop hagi complert una eventual pena de presó.