L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha incorporat el sergent Genís Caparrós com a nou cap de la Policia Local del municipi, segons va informar ahir el consistori a través d'un comunicat.

Caparrós arriba a Sant Fruitós de Bages després d'una llarga trajectòria al cos dels Mossos d'Esquadra. En concret, Caparrós ha format part del cos policial català durant 27 anys, dels quals 19 ha treballat com a sergent.

Segons va detallar l'Ajuntament al comunicat, amb aquesta incorporació el cos policial gua-nya un efectiu i tindrà una plantilla de 16 persones per tal de vetllar per la seguretat del municipi.

Així, ara el cos policial tindrà un sergent, tres caporals, onze agents i un vigilant. Segons l'Ajuntament, amb l'arribada d'un sergent, el govern municipal espera fer un pas qualitatiu i de millora del servei important, comptant amb la gran professionalitat de la seva plantilla actual.

El fins ara cap del cos, el caporal Josep Maria Campdepadrós, segueix a la Policia Local de Sant Fruitós, i el consistori li ha volgut agrair públicament els més de tres anys que ha exercit de cap del cos policial.