La Fiscalia demana una pena de quatre anys de presó o que la condemna es commuti per l'expulsió del país per a un veneçolà, en situació irregular a l'Estat, acusat de tràfic de drogues i que va ser enxampat a Manresa.

Segons l'escrit d'acusació del ministeri públic, l'home, Edwars A. J. V., va ser interceptat a l'alçada de la torre 4 del grup de la Font dels Capellans de Manresa quan portava tretze bosses de plàstic amb un total de 21,89 grams de marihuana amb una riquesa del 9,8%, així com també una paperina de 0,37 grams de cocaïna amb una riquesa del 38% amb els quals, segons la Fiscalia, hauria pogut obtenir un benefici econòmic il·lícit de 141,59 euros. A més a més, segons la Fiscalia, també portava una navalla i 34 euros repartits en un bitllet de cinc euros, i la resta en monedes de diverses quantitats.

A part dels 4 anys de presó commutables per una expulsió de l'Estat espanyol sense que hi pugui tornar durant cinc anys, també li reclama una multa de 424,77 euros. El judici està previst que se celebri dimarts que ve a l'Audiència de Barcelona.