Els Bombers han realitzat un total de quatre sortides a la Catalunya Central relacionades amb el temporal de vent. D'aquestes, tres han estat per arbres caiguts a l'Anoia i una altra per retirar unes plaques de fibra de vidre a Sant Vicenç de Castellet que perillaven de caure.

Segons han informat fonts dels Bombers de la Generalitat, la primera actuació a l'Anoia ha estat a les 10:58h, quan han rebut l'alerta que un arbre havia caigut damunt d'un vehicle al carrer Lleida d'Igualada. Una sola dotació s'ha encarregat de retirar l'arbre, la caiguda del qual només ha provocat danys materials. Poc després, a les 11:04, una dotació s'ha activat per retirar un arbre que havia caigut a la C-244, a Vilanova del Camí. Finalment, a l'última incidència que fins ara han atès a l'Anoia relacionada amb el vent, ha estat a Jorba, al quilòmetre 4 de la C-241c on ha caigut un arbre d'uns 5 metres i ha afectat els dos sentits de la marxa. Una dotació de bombers s'ha encarregat de retirar-lo.

Finalment, a Sant Vicenç de Castellet, al Bages, dues dotacions s'han activat per retirar unes plaques de fibra de vidre que perillaven de desprendre's d'un immoble.