Els Mossos d'Esquadra van detenir el 20 de setembre a Abrera dos homes, de 43 i 45 anys, per agredir-ne un altre a casa seva. Els fets van succeir cap a les 11 de la nit quan una patrulla va rebre l'avís que un home estava sent apallissat al pati del seu domicili per dos individus. Quan els agents hi van arribar, l'home estava estirat a terra i immediatament va ser traslladat a l'hospital. Quan buscaven els agressors, els agents van trobar una bossa amb cabdells de marihuana amagada al pàrquing. Els agressors van ser localitzats i detinguts poc després a l'interior d'un vehicle amb documentació de la víctima, que, l'endemà, després de rebre l'alta, va ser detingut per tràfic de drogues.

La mateixa tarda del dia 21 es va fer una entrada i perquisició judicial al domicili del detingut, on es van comissar setze quilos de maria envasada i llesta per a la seva distribució. També es va intervenir una màquina per envasar la droga i 190 grams d'haixix.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge va decretar l'ingrés a presó per al detingut per salut pública, amb vuit antecedents policials, i llibertat amb càr-recs per als altres dos homes.