Un total d'11 dels 62 nous jutges que divendres passat van rebre el seu despatx a Barcelona ocuparan plaça en jutjats de l'àmbit de Regió7. Aquesta xifra suposa el 17,7% dels jutges de l'última promoció a escala estatal. Tots s'incorporaran a jutjats de primera instància i instrucció.

Martorell i Igualada és on s'incorporaran més jutges, amb un total de tres a cada lloc. En concret, els jutjats que tindran jutge nou són l'1, el 2 i el 4, aquest última, a més, tindrà competència en violència sobre la dona.

A Martorell, els nous jutges s'incorporaran al jutjat 1 -que també té competències compartides de Registre Civil-, el 2 i el 5, que també té competències en violència de gènere.

A Manresa, els jutges ocuparan plaça als jutjats de primera instància 3 i 6. En el cas de Berga, el nou jutge estarà destinat al Jutjat d'Instrucció 1, que també té competències en violència masclista. Finalment, a Solsona i a Puigcerdà, els jutges s'incorporaran al Jutjat d'Instrucció 1 dels respectius destins i tots dos tindran competències en violència sobre la dona i funcions compartides de Registre Civil.