Els Mossos d´Esquadra van detenir dues persones pel robatori de 31 ordinadors en una escola de Santa Margarida de Montbui. Els detinguts són una dona de 20 anys, de nacionalitat espanyola i veïna del municipi, i un menor d´edat, segons ha informat fonts del cos policial.

Els fets es remunten al 27 de novembre quan es va produir un robatori amb força en una escola del poble. Després de forçar una finestra, els lladres van sostreure 31 ordinadors portàtils i un panell interactiu, entre d´altres objectes, valorats en 12.200 euros. Arran dels fets es va obrir una investigació, amb la col·laboració de la Policia Local de Montbui, que va permetre identificar els presumptes autors. Els agents van esbrinar que el material robat el podrien amagar en un pis del municipi. Per aquest motiu, el 4 de desembre es va muntar un dispositiu per verificar aquesta informació. Cap a les 12 del migdia, agents de paisà van observar com els dos sospitosos sortien del pis amb una motxilla i marxaven en un vehicle.

Els agents van aturar l´automòbil i a l´interior van localitzar part del material sostret. Per aquest motiu, es va detenir els dos ocupants per la seva implicació en el robatori. Finalment, i després de més gestions, els agents van poder recuperar gran part del material sostret que serà retornat a l´escola. La detinguda va passar el 5 de desembre a disposició judicial i va quedar en llibertat amb mesures cautelars. D´altra banda, el menor d´edat va quedar en llibertat, el dia de la detenció, després de declarar a la comissaria i amb l´obligatorietat de presentar-se a la Fiscalia de Menors quan sigui requerit.