Un matrimoni de Manresa va resultar ferit aquest diumenge al vespre per la deflagració d´una ampolla de gel hidroalcohòlic que estava situat a prop d´una font de calor, segons van explicar ahir fonts dels Mossos d´Esquadra.

La dona ferida, de 75 anys d´edat, va quedar en estat crític per les cremades, de segon i tercer grau que va patir com a conseqüència de l´explosió, mentre que el seu marit, de 76 anys d´edat, va resultar ferit lleu, amb ferides de segon grau a les mans. Tots dos van ser traslladats pel Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM) a l´hospital de la Vall d´Hebron de Barcelona, segons van informar fonts del mateix SEM i els Bombers de la Generalitat.

Els fets van tenir lloc a la cuina de l´habitatge i, segons van explicar els Mossos d´Esquadra, tot apunta que va ser arran de l´explosió d´un pot de gel hidroalcohòlic, que estava a la cuina de l´habitatge a prop d´una font de calor. Els fets van tenir lloc en un primer pis del número 16 del carrer Sant Cristòfol de la capital del Bages.

Segons van explicar fonts dels Bombers de la Generalitat, els serveis d´emergències van rebre l´avís de l´incident el diumenge poc abans de les 9 del vespre i quan els efectius del cos van arribar al lloc dels fets, allà no hi havia foc.

D´altra banda, i malgrat que alguns veïns del mateix edifici on van passar els fets, asseguraven que persones del mateix bloc de pisos van ser els qui havien avisat als serveis d´emergències el diumenge al vespre, ahir al migdia hi havia altres veïns del mateix immoble que es mostraven sorpresos pel succés, malgrat que estaven a casa quan van passar els fets el diumenge a últim hora del vespre.