El temporal Hortènsia ha provocat l'aixecament de la teulada d'una casa del carrer Vilaseca a Sant Joan de Vilatorrada, que ha forçat la intervenció dels Bombers de la Generalitat i la policia local. Tot i això, segons fonts municipals, no s'han hagut de lamentar danys personals.

Aquesta no ha estat l'única intervenció dels bombers arran dels danys ocasionats per la borrasca Hortènsia a la regió central, on han rebut un total de 20 avisos fins a les 11 del matí. El fort vent ha fet caure arbres a Sant Fruitós de Bages i a Manresa, on s'ha registrat una ràfega màxima de 75 quilòmetres per hora. A Berga, s'ha arribat a registrar una ràfega de 94 quilòmetres per hora a l'observatori de l'AEMET. Una de les intervencions dels bombers a Manresa, ha estat per retirar una torreta que estava a punt de caure d'un àtic a la cantonada entre els carrers Valentí Almirall i Abat Oliba. A Sant Salvador de Guardiola ha caigut un arbre a la carretera C-37.

Al polígon del Pla de Rigat, a Vilanova del Camí, han retirat un arbre que havia caigut sobre la cabina d'un camió, sense que tampoc provoqués danys personals. A Esparreguera, han retirat peces d'una coberta que estava a punt de caure i a Olesa de Montserrat han assegurat uns cables elèctrics trencats a la coberta d'un edifici.

Pel que fa a la pluja que en alguns punts, puntualment ha anat acompanyada de calamarsa, ha deixat 11,8 litres per m2 a Berga, 3,6 a Manresa; 8,8 a Montserrat; 4,3 a Igualada; i 2,6 a Moià, segons els observatoris de l'AEMET.