Un tràiler va ser interceptat ahir al migdia per la Policia Local d'Olesa de Montserrat quan circulava en direcció contrària pels carrers de Barcelona i República Argentina. En el seu pas per aquests vials, el tràiler va provocar danys a edificis, mobiliari urbà i vehicles estacionats. El conductor va donar negatiu en la prova d'alcoholèmia, segons va informar l'Ajuntament d'Olesa.

La Policia Local d'Olesa va multar el conductor del camió, que en el seu trajecte, i fins que va ser autrat per la Policia Local, no va provocar cap accident amb cap vehicle que estigués circulant.

Després d'interceptar-lo i realitzar-li la prova d'alcoholèmia, que va donar negatiu, la policia va multar el camioner, provinent d'Andalusia, per circular contra direcció i per fer-ho dins el nucli urbà amb un vehicle de gran tonatge, ja que està prohibit.

Al lloc, s'hi va desplaçar els Bombers, principalment per fer la valoració inicial dels danys en edificis. També s'hi van desplaçar tècnics municipals per contrastar la inspecció ocular feta pels Bombers i per fer les gestions pertinents amb la propietat dels immobles.