Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones que vivien en una nau del polígon les Vives de Mossos d'EsquadraSant Vicenç de CastelletSegons han explicat fonts dels Mossos d'Esquadra, el passat 8 d'abril van rebre l'avís d'un testimoni que informava que hi havia una plantació de marihuana en una nau industrial abandonada.

Els Mossos d'Esquadra van acudir al lloc i al veure que hi residien quatre persones van demanar autorització judicial per accedir a la nau. La mateixa tarda van obtenir el permís i a la nau hi van trobar una plantació indoor de marihuana en la qual hi havia 1.284 plantes. També van detenir les quatre persones que hi vivien que eren dos homes de 31 anys, un de 34 i un altre de 28, tots de nacionalitat albanesa per un delicte contra la salut públic i defraudació del fluid elèctric. Els quatre detinguts van quedar en llibertat després de passar a disposició judicial.

Aquesta plantació es relaciona amb problemes d'interrupcions amb el subministrament elèctric que hi ha havia hagut a la zona.