Segueix-nos a les xarxes socials:

Cinc intoxicats per fum en un foc d'un pis al carrer Sant Josep

Es van desallotjar diversos veïns que es trobaven a l'interior del bloc quan es va produir l'incendi

Cinc intoxicats per fum en un foc d'un pis al carrer Sant Joseproger junyent

Un total de cinc persones van ser ateses per inhalació de fum arran del foc que ahir al matí va afectar un habitatge del número 60-62 del carrer Sant Josep de Manresa.

Aquest incendi també va obligar a evacuar diversos veïns que es trobaven a l'interior de l'edifici quan van tenir lloc els fets.

Segons van informar fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), dels cinc afectats per inhalació de fum, quatre van ser traslladats a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa i un va rebre l'alta al mateix lloc dels fets.

Bombers de la Generalitat, que van rebre l'avís de l'incendi a les 11.12 h, van explicar que el foc es va iniciar en un dels habitatges de l'immoble i en va afectar la cuina i el menjador.

L'incendi es va donar per extingit quan faltava un minut per dos quarts de dotze i, posteriorment, els efectius dels Bombers van portar a terme una revisió de l'edifici afectat. Després de les comprovacions, els veïns que havien estat desallotjats van poder tornar als seus pisos.

A part dels Bombers, fins al lloc dels fets també s'hi van desplaçar dues ambulàncies del SEM, efectius dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local, que, entre altres tasques, van tallar el trànsit del tram del carrer Sant Josep comprès entre la plaça Bages i el carrer Mossèn Serapi Ferrer.

Prem per veure més contingut per a tu