Segueix-nos a les xarxes socials:

Troben un cadàver en avançat estat de descomposició al riu Muga

Troben un cadàver en avançat estat de descomposició al riu MugaArxiu

Els Mossos d'Esquadra estan investigant la mort d'un home localitzat aquest dimarts a la tarda a prop de la desembocadura de la Muga a Empuriabrava. El cadàver, en avançat estat de descomposició, estava recolzat a la llera del riu. Portava el tors nu i, de moment, se'n desconeix la identitat.

Un home que estava fent pàdel surf a la zona el va localitzar poc després de les cinc de la tarda i va avisar a la Policia Local de Castelló d'Empúries, que al seu torn van alertar els mossos. El cos no tenia signes aparents de criminalitat, però semblava fer dies que es trobava a l'aigua, els Mossos estan pendents del resultat de l'autòpsia per acabar de confirmar aquest extrem. L'aixecament del cos es va fer cap a les nou de la nit.

L'operatiu

El cadàver trobat a la llera del riu estava a uns 400 metres de la desembocadura de la Muga, al sector Montgrí de la urbanització d'Empuriabrava. Tres patrulles del cos van anar fins a la zona, on van veure part del cos semi enfonsat.

Els agents van avisar als Mossos d'Esquadra, i fins al lloc s'hi van desplaçar agents de la Unitat Marítima i de l'Aquàtica de la policia catalana. També es van activar Bombers, efectius del SEM i el jutjat va enviar un metge forense al lloc.

Se li està fent l'autòpsia i els mossos també comproven les bases de dades dels desapareguts a la zona per intentar identificar-lo. L'aixecament del cadàver es va fer cap a les nou del vespre, després que la Unitat Aquàtica dels Mossos el tragués de l'aigua.

Prem per veure més contingut per a tu