Un caçador va ferir aquest dijous al matí un company d'una perdigonada durant una batuda a Olvan. Els mateixos caçadors van ser els que van alertar a la policia entorn les 8.30 h i l'autor del tret va argumentar que no va veure l'altre quan va disparar, ja que portava roba de color verd militar, segons han confirmat a Regió7, fonts dels Mossos d'Esquadra que estan investigant els fets i són tractats com un accident. A conseqüència del fet, segons va avançar la periodista Anna Punsí, el caçador li hauria tret un ull i trencat el nas a la víctima.

Segons altres fonts consultades per aquest diari, tant l'autor del tret com la víctima són dos joves veïns del municipi. Els fets van passar a la zona del Clot de l'Infern, prop del circuit de motocross i estaven fent caça de la becada, una espècie d'ocell migratori de la mida aproximada d'una perdiu.

Un cop van rebre la trucada, els Mossos van desplaçar-se fins a l'indret per fer una inspecció ocular de l'espai. També van activar el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que va enviar-hi dues unitats terrestres i un helicòpter medicalitzat. Aquest últim va permetre traslladar la víctima en estat greu però conscient a l'hospital Parc Taulí de Sabadell.