Les 9 persones hospitalitzades arrel de l'accident mortal de tren que va tenir lloc ahir a la tarda a Sant Boi de Llobregat ja han estat donats d'alta, segons apunta Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). L'accident entre un tren de passatgers, que portava 85 persones, i un vagó d'un tren de potassa que havia descarrilat, va acabar amb una víctima mortal, el maquinista del tren de passatgers.

Paral·lelament, el jutjat d'instrucció número 5 de Sant Boi, en funcions de guàrdia, ha obert les diligències en relació a l'accident ferroviari. La comitiva judicial, formada per la jutgessa, el lletrat de l'administració de justícia, el fiscal i el forense, es van desplaçar ahir fins el lloc dels fets per tal de dur a terme l'aixecament de cadàver. La causa està oberta i, en aquets moments, pendent que des de la unitat especialitzada del cos de mossos d'esquadra es vagi aportant la informació que es derivi de la investigació oberta. Així, es desconeix la causa del descarrilament del vagó de mercaderies i de l'impacte amb el tren de passatgers.

La línia Llobregat-Anoia continua afectada a causa de l'accident i els trens, a les 11.30 del matí, seguien a les vies. Ahir, es va oferir transport alternatiu per carretera entre les estacions de Cornellà Riera i Colònia Güell. A la resta de la línia es continua oferint el servei. Avui, però, FGC ha ajustat les afectacions i els passatgers només han de fer amb bus el trajecte entre les estacions de Sant Boi i de Molí Nou.