Segueix-nos a les xarxes socials:

El temporal, principal motiu de les actuacions de Bombers d'aquesta nit de dimecres

Arbres caiguts i cablejat malmès protagonitzen els incidents de la jornada

El temporal, principal motiu de les actuacions de Bombers d'aquesta nit de dimecresArxiu

El temporal ha sigut el causant de totes les actuacions de la nit de dimecres de Bombers de la Generalitat a la Catalunya central. La gran majoria d'incidents s'han produït a l'Anoia. A les 20.02 h, Bombers va rebre un avís per branques caigudes al carrer Estocolm amb l'avinguda Europa de Piera i 9 minuts més tard, un altre al carrer Josep Ballesteros. A les 21.52 h es va produir una situació similar al carrer Pompeu Fabra Fabra del mateix municipi.

Al Berguedà, a Puig-reig, els serveis d'emergències també van haver de retirar branques d'un arbre que ocupaven la calçada a la BV-4131.

El temporal també va afectar cablejat elèctric. En el cas del carrer Jaume Boloix i Canela d'Igualada, un cable que va incendiar-se al número 26 va deixar temporalment habitatges sense llum. Un altre va espurnejar a la Pobla de Claramunt entorn 2/4 d'11, al carrer Sant Procopi, però quan els efectius van arribar-hi, ja havia deixat de fer-ho. Per tant, en aquesta ocasió només va caldre revisió de la companyia elèctrica encarregada del subministrament.

Prem per veure més contingut per a tu