El conductor d'un cotxe ha mort aquest dimecres a primera hora del matí en una col·lisió frontal amb una furgoneta a la C-15 entre Mediona (Alt Penedès) i Cabrera d'Anoia, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). La víctima és M. G. C., un jove de 22 anys veí de la Torre de Claramunt. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 6.40 hores per un accident al punt quilomètric 31 de la C-15. Per causes que s'estan investigant, un turisme i una furgoneta han col·lidit frontalment. Com a conseqüència del xoc ha mort el conductor i únic ocupant del cotxe. La conductora de la furgoneta ha resultat ferida lleu i ha estat trasllada a l'Hospital d'Igualada.

La C-15 ha quedat tallada durant tres hores amb desviaments senyalitzats cap a la C-244 i la BV-2304 i no s'ha restablert la circulació amb normalitat fins a tres quarts de deu del matí.

Cues a la C-15 a causa de l'accident a primera hora d'aquest matí Trànsit

Arran de la incidència, s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions de Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, són 149 les persones que han mort en accident de trànsit a la xarxa de carreteres interurbanes des del gener.