Segueix-nos a les xarxes socials:

Un dels conductors implicats en l'accident de dissabte a Cercs anava begut

Els agents el van sotmetre a la prova d'alcoholèmia amb un resultat d'1,04 mg/l d'alcohol per litre d'aire expirat, quan la taxa màxima permesa és de 0,25 mg/l

Un dels conductors implicats en l'accident de dissabte a Cercs anava begutGoogle

El conductor d'un dels cotxes implicats en un accident de trànsit aquest dissabte al vespre a la C-16, a l'altura de Cercs, està sent investigat com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per haver donat positiu en el control d'alcoholèmia després del xoc. La prova va tenir un resultat d'1,04 mg/l d'alcohol per litre d'aire expirat quan la taxa màxima permesa és de 0,25 mg/l.

Els fets van tenir lloc a les 9 del vespre del dia de Reis. Un turisme que circulava per la C-16 a l'altura de Cercs, sentit Barcelona, va envair el sentit contrari i va impactar amb 3 vehicles que circulaven en direcció la Cerdanya. Segons van informar dissabte els Bombers, una de les 8 persones implicades va resultar ferida greu, però els Mossos informen que finalment van ser 4 persones ferides lleus i 4 il·leses.

Quan els agents van veure que el conductor que va envair el sentit contrari presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l'alcohol, el van sotmetre a la prova d'alcoholèmia, que va donar un resultat d'1,04 mg/l d'alcohol en aire expirat. Aquest resultat suposa un positiu penal.

A causa de l'accident la via va quedar totalment tallada en dos sentits. Es va fer pas alternatiu, i es va produir entre 5 i 7 quilòmetres de retenció en sentit nord. La via no va quedar totalment oberta fins al voltant de 2/4 d'11 de la nit.

Arran dels fets, el conductor va quedar investigat com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle de motor sota la influència de begudes alcohòliques amb resultat d'accident de trànsit.

Prem per veure més contingut per a tu