ÚLTIMA HORA
La pluja deixa 60 mm a Monistrol i 46 mm a Manresa fins a les 20 h i complica el trànsit amb diferents accidents
Una recepta italiana que et farà passar un estiu d'allò més bo
Coneix pas a pas com fer l'amanida Caprese
S'acosta l'estiu i ara sí que ve de gust menjar lleuger i fresc. En aquest article us portem la recepta per gaudir d'un estiu d'allò més saludable i fresquet amb l'amanida Caprese, una amanida d'origen italià, plena de colors, sabors, nutrients i propietats saludables. Preneu nota perquè ara comença el millor!
INGREDIENTS
- 6 tomàquets madurs
- 2 burrates o mozzarella
- 1 alvocat
- 150 g bacó tallat prim
- 50 g pinyons
- 1 manat de raves
- Fulles enciam
- Tàperes
- Fulles alfàbrega
- Oli d’alfàbrega:
- 200 cc oli oliva verge extra
- 1/2 manat d’alfàbrega
- sal
RECEPTA | Amanida tailandesa
ELABORACIÓ
- Laminem el tomàquet d’amplada, sense pela, i sense arribar al final.
- Introduïm en cada espai una làmina fina de burrata i una altra d’alvocat.
- Daurem el bacó fins a quedar cruixent.
- Fregim l’alfàbrega i les tàperes en oli calent fins que quedin cruixents.Oli alfàbrega:
- Triturem l’oli amb l’alfàbrega i un xic de sal. Colem.
- Per servir-ho presentem cada tomàquet en un plat, amb l’enciam, pinyons, bacó, alfàbrega i tàperes fregides.
- Reguem amb oli d’alfàbrega.
Temes
Prem per veure més contingut per a tu
Comentaris
Veure comentaris