Segueix-nos a les xarxes socials:

Últims dies per votar la millor foto de l'estiu dels lectors

En total, el web ha rebut més de 90 imatges durant l'agost. Hi ha temps per votar fins al 30 de setembre

Durant tot l´agost, el web de Regió7 (www.regio7.cat) ha estat rebent fotografies captades pels seus lectors mostrant com han passat les vacances. En total, han estat més de vuitanta les imatges enviades i ara ha arribat el moment d´elegir-ne la millor. Fins al proper dimecres 30 de setembre els internautes tenen temps d´adreçar-se al web i efectuar el seu veredicte a través d´un senzill formulari.

Des de la tranquilitat de les platges paradisíaques de la República Dominicana i Playa Bavaro fins al bullici de les grans metròpolis de Nova York i Xangai. De la proximitat del Pirineu i el litoral català, fins als paratges llunyans de Myanmar i l´Índia. De la quotidianitat d´un infant banyant-se a la platja fins a la simpatia d´un gat amb ulleres. Les fots arribades des de Manresa, Puig-reig, Castellnou de Bages, Sant Joan de Vilatorrada i Sant Vicenç, entre altres poblacions, són moltes i esperen ser votades.

Paral·lelament, Regió7.cat manté obert el Concurs de l´Estiu, que fins al 15 de setembre proposa un qüestionari sobre la festa major. Aquells qui encertin totes les sis preguntes que s´hi formulen entraran al sorteig d´un cap de setmana en un paratge de Catalunya. El concurs està patrocinat per Quin Passeig i compta amb la col·laboració de Viatges Masanés i Viatges Concord.

Prem per veure més contingut per a tu