El Manresa va cedir dos punts en un partit sense continuïtat on els manresans, sobretot, van pagar una mala sortida a la segona part.

Les coses es van posar ben aviat de cara per als de Dani Andreu. Oriol Dalmau amb un llançament directe de falta va obrir el marcador al minut 6. Amb l'1 a 0, el Turó de la Peira va reaccionar i va disposar d'una bona ocasió per empatar al minut 12 amb una pilotada llarga cap a Makaay que després de fer un bon control orientat va encarar el porter Juanjo, que va respondre amb una bona intervenció. El mateix Juanjo va desviar a córner un bon llançament de falta de Mono al minut 14. De mica en mica, però, els manresans van agafar el control del partit i abans del descans van disposar de dues bones ocasions de gol, la primera de Joel (min 38) i la segona de Johnny (min 43). Entremig, Finidi va estar a punt d'aprofitar una indecisió defensiva manresana per empatar (min 38).

L'arrencada de la segona part va ser fluixa per als manresans, i el Turó de la Peira ho va aprofitar per empatar, però va ser Mamadou a la pròpia porteria l'autor del gol després d'una jugada per l'esquerra del visitant Mono (min 55). El Manresa va reaccionar pressionant el rival, però sense encert en les ocasions de gol que va tenir, les més clares, una rematada d'Edgar després d'una bona combinació per la dreta en què Peque va desviar a córner (min 66) un xut massa creuat de Joel davant el porter del Turó després d'una bona acció individual per l'esquerra (min 68) i un llançament de falta directe d'Oriol Dalmau que va enviar a córner Peque amb una estirada excel·lent per baix (min 72).