L'associació cultural Ceps i Manduca de Sant Vicenç de Castellet va celebrar el segon Homenatge al porc amb la participació de més de 150 persones, que van entrar i sortir de la sala polivalent de Can Soler durant tot el dia per poder degustar totes les parts del porc. El foc es va encendre a les set del matí per preparar l'esmorzar de careta, botifarra negra, cansalada, galtes, peus, llom i carn magra. Més tard, "per anar fent boca per dinar", diuen els organitzadors, es va encetar un pernil de pota negra de vuit quilos. Al migdia es van començar a elaborar les botifarres i el xoriço, que més tard es menjarien per dinar amb un cigronets fets al mas Terrós. També hi va haver botifarra del perol, que, com tot, es va regar amb vins i caves del Bages. La festa va durar tot el dia, ja que després es va jugar a les cartes, "concretament a la botifarra, com no podia ser d'una altra manera, tractant-se de l'homenatge al porc". També hi va haver altres jocs i els nens van fer una petita obra de teatre. La propera activitat és la calçotada a Vallhonesta, el març.