La princesa Victòria de Suècia, hereva del tron del país escandinau, està embarassada i s'espera que doni a llum el seu primer fill el proper mes de març, segons va informar la casa reial sueca. La futura mare "es troba bé", va assenyalar la casa reial en un breu comunicat, afegint que no s'espera que la princesa faci cap canvi significatiu en el seu programa d'activitats previst per a la propera tardor.

Victòria, de 34 anys, es va casar amb Daniel Westling, de 37, el 19 de juny de l'any passat a la catedral de Sant Nicolau d'Estocolm, després de gairebé una dècada de festeig. La parella es va conèixer el 2001, quan Daniel era entrenador personal de Victòria en un gimnàs d'Estocolm. La relació va ser rebuda amb escepticisme pels familiars i els amics, especialment pel rei Carles Gustau XVI, a causa de l'origen modest de Daniel. Però després d'anys d'especulacions, el compromís oficial de la parella es va anunciar el març del 2009 i un mes després es va ser fixar el dia del casament.

Victòria és la primogènita dels reis Carles Gustau i Sílvia, que tenen dos fills més, el príncep Carles Felip i la princesa Magdalena, de 32 i 29 anys, respectivament, ambdós solters i sense fills.