La colombiana Shakira està cada vegada més arrelada en el nucli familiar de la seva parella, el futbolista Gerard Piqué, i està aprenent català per entendre-s'hi millor. Segons explica el jugador blaugrana, Shakira va tenir algun problema a l'hora d'entendre's amb la seva àvia de Sant Guim, quan va visitar la casa dels Piqué.

En un reportatge publicat per El País, l'esportista ha parlat sobre com de mica en mica Shakira s'està convertint en una més del clan familiar.

Segons hi relata el mateix Gerard Piqué, Lina, la seva àvia, i Shakira no van poder comunicar-se amb naturalitat per culpa de l'idioma. I és que la colombiana no sap català, la llengua materna de Lina. El futbolista feia broma explicant l'anècdota: "Ella (l'àvia) prou feina té per expressar-se en castellà. I Shakira flipava, no l'entenia gens!".

Un any de relació

Ja fa més d'un any que són parella i Shakira, que ha fixat la seva residència a la capital catalana per estar més a prop del seu noi, cada vegada està més involucrada amb la seva família política.

De fet, fins al pare de Gerard, Joan Piqué, assegurava que la colombiana "és una més de la família". Però l'amor que sent Shakira pel seu company sentimental va més enllà d'haver-se fet fervent culer per donar suport a l'equip de Piqué, ja que també està disposada a aprendre català. Tot per amor.