L'actor Tom Cruise repassa la seva trajectòria en una entrevista publicada per la revista Playboy en la qual es declara un romàntic home de família que fuig de rumors i un amant dels reptes, especialment si hi ha velocitat i acrobàcies aèries pel mig.

A punt de complir 50 anys (3 de juliol), el protagonista de Top Gun diu que està satisfet amb la seva vida, feliçment casat i inconformista amb una carrera que va començar fa més de tres dècades.

El dia del seu aniversari l'actor serà a Islàndia rodant la seva propera pel·lícula de ciència ficció, Oblivion, que veurà la llum el 2013. Una destinació llunyana, encara Cruise viatja sempre amb la seva dona, Katie Holmes, i els seus fills.

"La família sempre ha estat important per a mi. Quan estic de gravació tothom ve. Quan Katie roda, jo sóc allà amb ella i els nens. Sempre estem junts. Sempre vaig voler ser un pare, un marit. Sempre he tingut ètica laboral i he tingut sempre un treball remunerat des que tenia 8 anys i tallava gespa", diu l'artista, que es desfà en elogis per a la seva dona.

Tom Cruise, que diu que mai no es faria la cirurgia estètica, parla amb entusiasme de les seves aficions, com les motos (la primera la va comprar als 12 anys), els cotxes de curses i el seu avió de combat P-51, un model usat a la Segona Guerra Mundial i a la de Corea amb el qual fa girs acrobàtics.