La sala polivalent Cal Soler de Sant Vicenç de Castellet es va convertir diumenge en una gran passarel·la de la moda que es pot trobar al comerç de la població. Centenars de persones van omplir l'espai i en va esgotar les localitats.

El Racó de la moda és el nom que rep aquesta iniciativa impulsada fa tres anys per dues joves santvicentines i que en només tres edicions ja s'ha fet un lloc destacable com a aparador de les botigues de roba, calçat i complements del municipi.

La desfilada d'enguany va ser organitzada per l'Ajuntament i la Unió de Botiguers i Comerciants de Sant Vicenç i va tenir la participació de més d'una desena de comerços locals que van presentar les noves tendències que oferiran els seus establiments per a aquesta temporada en roba i calçat. Un dels aspectes destacats d'aquesta desfilada és que els models són joves i infants del municipi que s'introdueixen per un dia en el món de la passarel·la. Per finalitzar la desfilada es van sortejar diversos rams de núvia que algunes models van lluir durant l'acte. L'organització en va valorar molt positivament el resultat i en va destacar l'esforç i la implicació de tots els col·laboradors.