L'enòleg manresà Joan Soler ha fet la tria de sis vins per al Maridatge de la 3a Mostra de Vins de Navàs, que es farà al Teatre Municipal de Palà de Torroella el 7 de març, en el marc de la Festa de l'Arrossada de Castelladral. Aquest any, els vinyaires de Navàs han presentat trenta mostres de vins procedents de vinyes del municipi, elaborats amb una sola varietat de raïm o amb combinacions. Per primera vegada s'ha presentat i triat pel maridatge una proposta de cava elaborat amb picapoll, que va causar bona impressió a l'enòleg. Soler també va triar dos vins blancs, el primer elaborat amb pansera i moscat, i el segon amb macabeu, pansera, malvasia i trobat. Dels dos negres escollits, un està elaborat a base de sumoll i l'altre a partir d'un cupatge de cabernet, sumoll i mandó. El sopar, que prepara el xef del To+ de Palà de Torroella, David Garcia, el tancarà un vi dolç de garnatxa 2011.

Joan Soler tria un cava i cinc vins pel Maridatge