Més de 300 persones han participat en la segona edició del concurs LlumCat, que impulsa la llengua i la cultura catalanes i el coneixement de la història i la tradició de la Festa de la Llum de Manresa. En l'edició de l'any passat, la primera, hi van participar més de 700 persones, entre les quals hi va haver 498 encertants.

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat ha donat a conèixer aquesta setmana els deu guanyadors del concurs LlumCat 2014 que organitza, després del sorteig realitzat entre les persones que van respondre correctament les deu preguntes formulades en la segona edició del certamen virtual.

L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc dimecres vinent, dia 5 de març, a la 1 del migdia, al CNL Montserrat (carrer de Jaume I, 8, 2n de Manresa). La llista de guanyadors i dels premis que s'enduen és la següent: primer premi, Jordi Sanchis-jordisanchisgarcia@É 1 tauleta tàctil (Carrefour Manresa). Segon premi, M. Àngels Simon-mariangelssimon@É 1 mòbil smartphone (Catel). Tercer premi, Jordi Borràs-jordiborrasquinto@É 1 càmera de fotos digital (Electrodomèstics Márquez). Quart premi, Aicha Benderfouf-adam_manresa@É 1 val de 120 euros per comprar als establiments associats (Manresa+comerç). Cinquè premi, Rosa C-rosacm97@É 1 val per a un menú per a 2 persones al restaurant Passeig (Diesa restauració). Sisè premi, Anna VV-dumbi.24-06@É 1 val per a una sessió de fisioteràpia i una quiropòdia a la CU+ (Fundació Universitària del Bages). Setè premi, M. Victòria Jiménez-naturvic@É 2 vals per assistir a una obra de teatre en català (Kursaal). Vuitè premi, Cristina Pastor-crispas69@É 1 lot de llibres (Òmnium Bages). Novè premi, Eduardo Lozano-OK007@É 1 joc de Manresa + CD Aigua i Llum + un lot de llibres (Ajuntament de Manresa). I desè premi, Taiba-taibaakram2012@É 1 joc de la granota (Consell Comarcal del Bages). A banda dels respectius premis, cadascuna d'aquestes persones rebrà un lot de llibres de la col·lecció Vull saber, aportació de la Universitat Oberta de Catalunya. Un cop transcorregut un mes a partir de la data del 26 de febrer del2014, si no s'ha recollit el premi es donarà per caducat i es perdrà el dret a qualsevol reclamació.