A partir d'avui Regió7 comença la promoció Aspiromàtic, i posa a la venda una potent aspiradora que fa que netejar sigui més fàcil i ràpid. El poden adquirir tots els lectors del diari, encara que els subscriptors tenen condicions avantatjoses.

Es tracta d'un aparell manejable i lleuger que tan sols pesa 2,2 quilos, que funciona sense bossa i té 1000w de potència. Està disse-nyat perquè es pugui convertir en una aspiradora portàtil de mà o bé en una escombra, aportant les màximes prestacions en tots dos casos. El mànec és ergonòmic. Al capçal hi ha rodes, amb la qual cosa es pot fer servir amb el mínim esforç, i porta incorporat un cable per endollar de 5 metres de llargada. A més a més té la funció d'autoapagat que ofereix un plus de seguretat.

L'aspiradora porta incorporat un filtre HEPA que reté les partícules més diminutes durant la seva funció i evita que retornin a l'aire, amb la qual cosa és ideal per a aquelles persones que poden tenir al·lèrgies, irritacions a la pell o bé problemes d'asma. El dipòsit té una capacitat de 0,80 litres. Tot l'aparell està dissenyat perquè es pugui muntar i desmuntar sense cap mena de problema a l'hora, per exemple, de retirar i netejar el dipòsit i el filtre.

Les dimensions de l'aparell i el fet que sigui tan lleuger facilita el seu ús durant les tasques de neteja i també que es pugui guardar en un mínim espai, A més a més és eficaç en tot tipus de terres.

Els lectors del diari Regió7 poden adquirir aquesta aspiradora al preu de 33,90 euros, i els subs- criptors ho poden fer per 29,90 euros. Es pot comprar aquest aparell a les oficines del diari, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, i també es pot adquirir al quiosc Sant Domènec (Sobrerroca Centre) de la Muralla de Sant Domènec, 7 de Manresa.