L'ambaixada dels Estats Units a Roma ha volgut donar la benvinguda al president Barak Obama, que demà aterrarà a la capital per a una visita oficial, amb un peculiar i irònic vídeo que s'ha convertit en un dels més vistos i emesos a Itàlia.

Per realitzar el vídeo, penjat a les xarxes socials Twitter i Facebook de l'ambaixada nord-americana, s'ha portat una figura de cartró que representa el president dels Estats Units pels llocs més turístics i emblemàtics de la ciutat eterna.

Així es pot veure la figura d'Obama davant del coliseu, de la fontana de Trevi, a la muntanya del Gianicolo, on es té una de les vistes més impressionants de la ciutat, i també al costat d'un altre dels monuments de la capital, una altra figura de cartró que representa el futbolista i capità del Roma Francesco Totti. A més, turistes i curiosos aprofiten l'ocasió per fer-se una foto davant els monuments romans i al costat d'Obama. "Entre Totti i el Coliseu, ja és un romà d'adopció", presenten el vídeo des de l'ambaixada nord-americana.