Ferran Adrià va presentar ahir al costat d'Eduard Xatruch i Oriol Llavina la nova seu mundial de la Bullipedia. En el marc de la fira Alimentària, Xatruch va dur a terme una introducció a la Bullipedia que va anar seguida d'una visita a la seva nova seu mundial. La Bullipedia Lab, situada en el número 17 del carrer Mèxic de Barcelona, albergarà tot el treball relacionat amb l'enciclopèdia gastronòmica. Es tracta d'una antiga fàbrica tèxtil de1.800 m?.

La Bullipedia Lab estarà operativa a partir del 15 de maig. Es preveu que hi treballin unes 80 persones, que dedicaran el seu temps a "la síntesi de la informació culinària", segons paraules del mateix Adrià. El xef català va destacar que, a més de la cuina, amb aquesta iniciativa pretén fer reflexionar sobre el món de la informació. Ara com ara, al nou laboratori ja hi ha instal·lada una secció amb plafons sobre els mètodes creatius culinaris i el seu propòsit és omplir tot l'espai amb diferents seccions de caràcter similar.

Al mateix temps, Ferran Adrià va matisar que "es tracta d'un espai col·laboratiu", on acudiran escoles de cuines, universitats i professionals a la recerca d'informació, creativitat i innovació.