Els lectors de Regió7 podran adquirir a partir de dissabte que ve amb el diari el llibre Un hort per ser feliç, de l'escriptor i comunicador Marc Estévez Casabosch. El llibre, que es podrà comprar per només 9,95 euros, aporta un munt de consells sobre com conrear verdures i hortalisses en balcons i terrats urbans, en jardins i patis i en horts col·lectius. El llibre és una didàctica introducció al cultiu ecològic d'aliments, que està esdevenint tota una moda arreu.

El llibre inclou calendaris de sembra i de plantació per zones i una guia pràctica d'adreces i de recursos útils per trobar tot allò que es necessita per donar forma a l'hort personal. Estévez explica què es pot plantar en cada època de l'any, com fer la sembra i el trasplantament, reflexiona sobre el sexe de les plantes i dóna solucions ecològiques per prevenir plagues i malalties.

Marc Estévez és expert en boscos, bolets i aprofitament dels recursos silvestres. Horticultor ecològic convençut, i apassionat de l'alimentació saludable, el mar i les muntanyes, és autor de llibres divulgatius com Bolets en temps de crisi (Ara Llibres, 2009), Setas al descubierto (Now Books, 2010) i El secret dels rovellons (Ara Llibres, 2010).