Rajadell ha trobat la fórmula per afermar la fira de la Mostra de Productes de la Terra, que tot just ha celebrat la segona edició. Fer partícip el públic dels productes de proximitat. Enguany, a més del safrà, l'aposta ha estat pel món del vi, i es van arribar a fer fins a un total de 424 degustacions de les diferents propostes que hi portaven els diferents cellers participants, que ja van expressar a l'organització la intenció de repetir l'any vinent. Es pagava un tiquet de 6 euros que incloïa la copa i cinc degustacions. En paral·lel, entre les nombroses activitats organitzades es va fer un tast tècnic dels vins del Collbaix de Rajadell, que va satisfer els assistents. També la xerrada sobre la recuperació del cultiu del safrà va despertar l'interès de persones interessades a introduir-s'hi. Com que el vi era protagonista, es va fer un concurs de cuina amb productes de la vinya. En l'adult va guanyar Clàudia Serdà, amb salmó de la vinya; i en infantil, Aleix Herrera, amb un pa de pessic amb maduixes i moscatell.