El príncep Enric d'Anglaterra i la seva nòvia Cressida Bonas han posat fi a la seva relació sentimental "de forma amigable", en moments en què s'especulava sobre unes properes noces del fill menor de Carles i la morta Diana de Gal·les.

Segons informen els mitjans britànics, el jove de 29 anys, cambra en la línia de successió al tron a Anglaterra, i Cressida, de 25, feia dos anys que anaven junts i el mes passat havien acudit a un compromís oficial, la qual cosa va alimentar els rumors de noces reials.

"És molt trist, han decidit separar-se de forma amigable, han decidit cadascun recórrer el seu camí", va apuntar una font propera a la parella que citaven ahir els mitjans britànics. Segons aquesta font, un dels motius és que la jove, que va estudiar dansa contemporània en un conservatori de Londres, pugui concentrar-se en la seva carrera.

Pel que sembla, Cressida Bonas tampoc no gaudia de la constant atenció mediàtica que suposava ser la nòvia del nét de la reina Elisabet II d'Anglaterra i dels creixents rumors de noces. El palau de Kensington, portaveu del príncep Enric, no ha volglut fer comentaris.

Al principi de març, Cressida Bonas va acompanyar el príncep Enric a un esdeveniment d'una organització benèfica a l'estadi londinenc de Wembley, la qual cosa es va considerar com la primera ocasió en què la promesa del príncep l'acompanyava en un acte oficial.