L'exmiss Univers porto-riquenya Dayanara Torres va reclamar ahir en un tribunal de Los Angeles (EUA) un augment de l'ajuda econòmica de manutenció que rep del seu exmarit, el cantant Marc Anthony, que va estar també casat amb Jennifer López entre 2004 i 2011, per a la seva cura i la dels dos fills que tenen en comú, Cristian i Ryan.

Segons el portal TMZ, dedicat al món de l'espectacle, Torres assegura que Anthony té una fortuna més gran de la que diu posseir i que es gasta 330.000 dòlars l'any a donar suport a la seva família, nòvies i nens. Torres rep entorn de 13.000 dòlars mensuals i TMZ va publicar que aspira a obtenir 100.000 dòlars més cada mes.

Anthony va argumentar que li resulta difícil saber tots els seus ingressos i que Torres ja obté prou dòlars per atendre els nens, i que augmentar aquesta quantitat suposaria "malcriar-los".

Després d'escoltar ambdues parts, el jutge va ordenar al cantant presentar davant la Cort una comptabilitat completa dimarts que ve. Torres va publicar el 2008 un llibre titulat Casada amb mi mateixa en el qual va explicar les seves vivències durant la seva separació d'Anthony, amb qui va conviure quatre anys.