Un jugador de loteria desconegut va perdre l'oportunitat de convertir-se en milionari després que caduqués el termini de 13 setmanes per reclamar el premi sense que aparegués el guanyador.

El bitllet premiat, el preu del qual va ser de 48 euros, va ser segellat en alguna de les 5 administracions de loteria de la localitat de Bad Saulgau (sud d'Alemanya) i va resultar premiat amb 1,15 milions d'euros en el sorteig del dia 12 de febrer de la loteria alemanya.

A pesar que fins i tot es va engegar una campanya per trobar el propietari del bitllet premiat, ningú va aparèixer a les oficines per reclamar el premi, el termini del qual caducava ahir, dijous.

Segons van informar els responsables de la loteria alemanya, els diners ara es destinaran a una caixa per a sortejos especials, així com per a regals addicionals.

Segons la cap de la loteria, una explicació a aquest estrany fet podria ser que es tractés d'una persona que estigués de pas a la localitat alemanya i que ho hagi oblidat, o que hagi perdut el bitllet.