Un hoste del mateix hotel de Varsòvia (Polònia) on s'estava allotjat el president dels Estats Units, Barack Obama, va gravar un vídeo de com feia una sessió de pesos al gimnàs i tot seguit va decidir penjar-lo a Internet.

Un portaveu del servei de seguretat del president va treure importància a l'afer i va descartar que un fet d'aquesta mena evidenciés l'existència d'escletxes en la seva protecció.

Al vídeo, Obama apareix en xandall i amb auriculars escoltant música i fent diferents exercicis de musculació. Fins i tot es pot veure com se li escapa un badall abans de començar una nova sèrie en una de les màquines.

Aliè a l'enregistrament, el president nord-americà s'ajup per triar la grandària dels pesos que vol fer servir, combina l'entrenament de braços i cames, i corre en l'el·líptica a bon ritme en samarreta de màniga curta.

El portaveu del servei de seguretat del president ha explicat que als clients que eren al gimnàs quan va arribar Obama no se'ls va demanar que marxessin ni se'ls va prohibir fer fotografies.

El curiós vídeo ha corregut com la pólvora per Internet i ha generat tot tipus de comentaris, des dels que qüestionen l'eficiència dels agents que protegeixen el president fins als que fan notar que l'entrenament d'Obama és massa senzill i no gaire sofisticat.

El servei de seguretat del president ha tret ferro a l'afer i l'ha equiparat al fet que hi ha clients de restaurants que també aprofiten per fotografiar-lo mentre està menjant.