Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Salvador clou una lluïda festa major, que estrenava comissió organitzadora

La cocció i l'àpat del bou, la música i una exposició de motos han estat els principals atractius

Sant Salvador clou una lluïda festa major, que estrenava comissió organitzadoraajuntamnent de sant salvador

Sant Salvador de Guardiola ha posat punt final a una concorreguda festa major, organitzada per la nova comissió de festes ciutadana, i que ha estat principalment concorreguda durant el cap de setmana.

Un dels principals reclams de la festa ha estat la cocció d'un bou a l'estil argentí, que dissabte al vespre va servir d'àpat a un miler de comensals en el sopar popular que es va fer a l'exterior del pavelló. Paral·lelament a la cocció, la jornada de dissabte es va completar amb activitats esportives, bitlles catalanes, jocs de cucanya i altres activitats infantils, i al vespre, amb l'actuació d'un grup de gospel. L'endemà, l'altre dia fort de festa major, es va celebrar una exposició de 34 motos Ossa, que també va ser un bon reclam per a centenars de persones, i que es va acompanyar d'un esmorzar, una cercavila de gegants, jocs infantils, i una concorreguda baixada d'andròmines, que va posar punt i final a la festa.

El programa d'actes havia començat dimecres, amb una vetllada musical amb havaneres i la sardinada popular amb més de 120 quilos de peix. L'endemà, la jornada nocturna es va dedicar als més menuts, amb activitats vinculades a la gastronomia i altres de caire musical, amb una iniciació a la capoeira. Divendres, el dia previ als actes centrals de la Festa Major de Sant Salvador, va ser el torn de les activitats juvenils, amb tornejos de vòlei-platja, el corretasques i la posterior actuació del grup de versions Zapping.

Prem per veure més contingut per a tu