Segueix-nos a les xarxes socials:

Bill Clinton fa servir Spacey per saber què li pensa regalar Hillary

Bill Clinton demana a l'actor que es faci passar per ell per saber què li regalarà la seva dona per l'aniversari

Bill Clinton fa servir Spacey per saber què li pensa regalar Hillaryarxiu particular

Kevin Spacey, o més aviat el seu cèlebre personatge Frank Underwood en la sèrie de televisió House of Cards, intenta enganyar Hillary Clinton fent-se passar pel seu marit, Bill Clinton, en un vídeo previ a la celebració del 68 aniversari de l'expresident d'Estats Units.

Demà, Bill Clinton complirà 68 anys i, des de la Clinton Foundation que formen Bill, Hillary i Chelsea Clinton, han començat a escalfar motors per a la celebració en to còmic, i han pujat al seu web un vídeo per convèncer els navegants que felicitin a través d'un senzill formulari l'expresident.

En el vídeo, el manipulador congressista Frank Underwood truca a Hillary des del Despatx Oval de la Casa Blanca. Kevin Spacey, amb la seva habilitat per imitar veus, emula la de Bill Clinton i intenta sostreure a la seva dona quin serà el seu regal. Hillary no es deixa ensarronar i respon com cada vegada que li preguntaven si es presentaria a candidata a la presidència pel partit demòcrata: "és una decisió molt personal que prendré quan estigui preparada".

Kevin Spacey proposa que li regali un d'aquests elefants pels drets dels quals lluita Hillary Clinton, "per tenir-lo al jardí", a la qual cosa ella respon que seria "perillós per als gossos". Proposa a Hillary Clinton que el seu primer nét es digui Frank si és noi (com el personatge de Spacey a la sèrie) o Claire si és noia (com la seva dona en la ficció).

"En realitat estava pensant que es digués Kevin si és un noi", li respon Hillary. Quan penja , Bill Clinton demana a Spacey si ha aconseguit esbrinar alguna cosa sobre el seu regal i si serà un elefant.

Prem per veure més contingut per a tu