Sucs de fruites, menjar alt en greixos, sofàs, televisió, música new age i fins i tot goters ofereix l'autobús de El Club de la Ressaca, una mena de spa sobre rodes que es va instal·lar dijous a Manhattan per atendre els novaiorquesos més ressacosos després de la festa de Cap d'Any.

Des de les 11 del matí, hora local, a les 7 de la tarda aquest autobús va obrir les seves portes al carrer 21, al barri novaiorquès de Chelsea, un dels de més activitat nocturna, preparat per atendre 200 persones.

Aquest servei d'El club de la ressaca -organització que es va crear fa tres mesos- ha tingut reserves de fins a 75 previsors de la gresca i oferia diversos models de "tractament".

A més del menú de líquids amb vitamines, sucs, hamburgueses i un fil musical amb música d'Enya i altres artistes new age, el paquet més bàsic, de 40 minuts, incloïa hidratació i medicació per a les nàusees o el mal de cap per 129 dòlars.

Per 149 dòlars s'afegia al paquet una injecció de vitamina B i, per als més afectats, hi havia servei mega que incloïa, per 20 dòlars més, una dosi desintoxicant i una altra de vitamina C. Les injeccions s'oferien també per separat i, per als que no volien gastar tants diners, l'alternativa era un kit antirresaca "per emportar-se" a partir de 79 dòlars.

El Club de la Ressaca va inaugurar dijous aquest servei amb preus d'oferta de llançament, però fa tres mesos que l'ofereix a domicili amb l'eslògan de "l'alleujament més ràpid per a la ressaca".