El comediant nord-americà Bill Cosby va fer broma sobre les acusacions d'abusos sexuals que pesen contra ell durant un espectacle a London (Canadà) i va assegurar que es troba "lluny d'estar acabat". Segons les fonts, una dona del públic es va aixecar per anar a buscar un refresc i l'actor li va dir: "has d'anar amb compte de no beure a prop meu". Més d'una vintena de dones han revelat en els mitjans de comunicació les seves suposades trobades amb el cèlebre còmic, que en la majoria de les ocasions les drogava amb pastilles per abusar sexualment d'elles, segons la seva versió.

Després fer broma sobre les acusacions durant el seu espectacle d'aquesta matinada a London, un espectador el va interrompre per dir-li "violador" i va ser expulsat de la sala.

L'actor va esgrimir que els seus comentaris havien estat una broma i va publicar un comunicat en concloure el xou.

"Un atac entre més de 2.600 lleials, pacients i valents seguidors que van gaudir de la medicina més poderosa que existeix per a la Humanitat: el riure", ha assenyalat l'actor.

"Agraeixo al personal del teatre (Budweiser Gardens), als organitzadors de l'esdeveniment i a la comunitat de London pel vostre honor i continu suport. No estic ni de bon tros acabat", va afegir.

Més d'un centenar de persones es van reunir a les portes del teatre per protestar contra l'actor, al crit de "vergonya" i "violador".

Cosby actua aquesta setmana a les localitats de Kitchener, London i Hamilton, les tres a la rodalia de Toronto. Els locals es van negar a cancel·lar els esdeveniments adduint raons econòmiques malgrat les crítiques públiques a la presència del còmic.