A partir del dissabte dia 21 de març, Regió7 oferirà una nova i revolucionària manera de cuinar amb la col·lecció de vuit peces de silicona de la marca Sivita, que proposa una cuina fàcil, ràpida, saludable i econòmica.

Cada setmana el lector podrà adquirir un producte diferent de la col·lecció. A més, a l'interior del diari hi haurà diferents receptes per poder utilitzar cada article de de forma fàcil i còmoda. Amb els utensilis de silicona es poden cuinar tot tipus de plats -al forn, al microones o al vapor-, i a l'hora de netejar-los resulta molt senzill, ja que es poden posar al rentaplats. A més, són plegables i resistents, cosa que en facilita l'emmagatzematge.

Dissabte de la setmana que ve es farà la primer entrega dels utensilis de silicona amb l'escalfador d'ous, que és format pel recipient i la tapa. Aquest estri permet cuinar ous de forma ràpida i senzilla, al microones o al forn. Es tracta d'un producte que ocupa poc espai, es neteja fàcilment, és antiadherent i flexible.

Més endavant s'oferirà la cassola de vapor, amb una capacitat de 800 ml i composta per tres parts (cassola, reixeta i tapa), i que permet una cuina més baixa en greixos; els tuppers plegables per envasar al buit, que eviten l'absorció d'olors; l'escorredor plegable, que permet bullir els aliments i escorre'ls a la vegada.

També s'oferirà un motlle rodó per fer plats i postres freds i calents; i, finalment, una tapa multiús, que té quatre funcions: protegeix dels esquitxos, escorre tot tipus de coses, fa d'estalvi i serveix per deixar-hi aliments que esti-guin descongelant-se.

Cada dissabte i durant tota la setmana es podrà adquirir l'estri de silicona als quioscos. La primera entrega, la del dia 21, valdrà només 5,95 euros, i la resta costaran 8,95 euros cada utensili, amb un estalvi d'uns 12 euros de mitjana.