L'actor i humorista Pedro Reyes ha mort aquest dimecres als 53 anys d'edat al seu domicili de València, segons que han confirmat fonts municipals i de la producció 'Taxi', que estava representant en aquest moment. L'humorista ha mort al seu domicili de la pedania valenciana de Massarrojos en patir un infart, segons les mateixes fonts, que han afegit que esperen la confirmació de l'autòpsia. L'alcalde pedani de Massarrojos, Jaime Pascual, ha informat a l'ACN que està en contacte amb els familiars i es troba a l'espera de conèixer quan podran dur el cos de l'artista a un tanatori. Pascual ha dit que l'humorista residia des de feia 5 anys al municipi i que era conegut i estimat pels veïns.

Segons que ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) valencià, ha rebut una trucada d'un domicili de Massarrojos. En arribar les emergències varen confirmar la mort de l'artista.

L'actor i cantant Pablo Carbonell, amic de l'artista, ha piulat aquest dimecres través de la xarxa social 'Twitter' la mort de Pedro Reyes. "M'acaben d'anunciar que Pedro reyes, el meu company i amic, ha mort aquesta nit. Era un gran còmic i una bona persona. Descansi en pau", manifestava Carbonell en la seva piulada. L'humorista ha mort al seu domicili de la pedania valenciana de Massarrojos en patir un infart, segons les mateixes fonts.

Humorista i actor, Pedro Reyes ha participat en programes de televisió com 'La Bola de Cristal' o 'No te rías que es peor' a TVE , també en obres de teatre i en cinema. En l'actualitat es trobava representant l'obra teatral 'Taxi', amb Josema Yuste i 'Felisuco'. L'obra, que es representava al Teatre Alameda de Màlaga, ha quedat suspesa.