El fill del magnat xinès Wang Jianlin, famós a Espanya pels seus grans projectes immobiliaris a Madrid, va decidir regalar dos Apple Watch d'or al seu gos i mostrar amb orgull la seva compra a les xarxes socials.

Wang Sicong, fill de l'home més ric de la Xina i propietari del gran conglomerat Dalian Wanda (que va comprar l'edifici Espanya de Madrid i el 20 % de l'Atlètic de Madrid), va publicar a la xarxa xinesa de microblogs Weibo, similar a Twitter, fotos del seu gos en la què llueix un Apple Watch de luxe en cada una de les potes davanteres.

"Hauria de tenir quatre rellotges, ja que tinc quatre potes, però això semblaria massa de nou ric, així que em conformaré amb només dos, el que s'adapta totalment al meu estatus", va escriure Wang en el compte de Weibo en nom del seu gos, un husky siberià anomenat Keke.

L'Apple Watch d'or es ven a la Xina al preu de 18.000 euros, encara que no és l'únic capritx que pel que sembla Wang Sicong ha concedit a la seva mascota, ja que en altres fotos l'animal ha aparegut al costat de bosses de la marca Fendi o bevent aigua embotellada Fiji, una altra marca de luxe.