La cantant Isabel Pantoja va tornar a les 12.45 h d'ahir a la presó d'Alcalá de Guadaíra (Sevilla) per continuar complint la condemna de dos anys per blanqueig de capitals, després d'haver gaudit del seu primer permís penitenciari de quatre dies.

La cantant, que va ingressar a la presó sevillana el 21 de novembre de l'any passat, ha arribat al centre acompanyada pel seu germà Agustín, que també la va recollir dilluns passat i que ha conduït el cotxe que l'ha traslladada des de la finca familiar de Cantora, a la província de Cadis.

A l'arribada a la porta de la presó la cantant ha baixat del vehicle vermell i s'ha dirigit als seguidors que l'esperaven amb fotografies seves per mostrar-li el seu suport, als quals ha llançat petons i ha saludat amb el dit polze cap amunt. Davant d'un gran nombre de mitjans de comunicació, Pantoja ha recorregut a peu els últims metres per entrar a la presó de la mà del seu germà i lluint una camisa blanca, uns pantalons foscos i una bossa blanca, i amb els cabells recollits en una cua.

La cantant ha passat aquests quatre dies a la seva finca Cantora, acompanyada per la seva mare, la senyora Ana; el seu fill Kiko, amb el seu petit Francisco i la seva companya Irene; el seu germà Bernardo i la seva dona, i la seva neboda Anabel.