Segueix-nos a les xarxes socials:

Una georgiana bateja el seu vedell amb el nom de Messi i l'argentí li envia una samarreta

L'argentí Leo Messi va regalar una samarreta del Barça amb el número 10 a una dona gran georgiana que en el seu honor va batejar amb el nom de l'astre blaugrana el seu vedell acabat de néixer. "La meva vaca estava parint just quan Messi jugava un partit. Quant Messi va marcar un gol, va néixer el vedell. I li vaig posar Messi", va assegurar Isolda Txjeize, de 77 anys, a la premsa local.

L'anciana, que viu al província de Mingrelia (oest de Geòrgia), va escriure de la seva mà una carta relatant la història i va demanar al seu fill que l'enviés al club català.

"Després d'un temps em va arribar un paquet urgent de Messi. Gairebé he perdut el cap de felicitat. Messi té milions de seguidors i no pensava que em respondria. Em va enviar una equipació completa amb un calendari", ha comentat. Txjeize creu que l'estrella del Barcelona li va respondre "perquè sent un gran respecte per la gent gran" i "sempre dedica els gols a la seva àvia". "El somni de la meva vida és veure Leo Messi i crec en Déu que aquest somni es complirà", diu.

Prem per veure més contingut per a tu