Segueix-nos a les xarxes socials:

Amancio Ortega fa del cor de Miami Beach una altra 'Cinquena Avinguda'

El magnat espanyol del tèxtil, Amancio Ortega, continua, imparable, l'expansió del seu imperi, ara amb la compra per 370 milions de dòlars d'una illa a la zona de vianants de Lincoln Road, un dels carrers més icònics de Miami Beach, a la costa sud-est de Florida. L'adquisició ha agafat de sorpresa molts professionals del sector.

L'illa, de 7.000 metres quadrats, es troba situada a la zona més desitjada d'aquest transitat carrer de Miami Beach que, sens dubte, és l'epicentre de la vida cultural i d'oci de South Beach, amb magnífiques façanes d'arquitectura art déco. "Lincoln Road s'ha convertit clarament en un dels carrers top de destí mundial i aquesta significativa transacció d'Amancio Ortega no passa cada dia", explicava Adam Lustig, advocat de Bilzin Sumberg, una firma especialitzada en l'assessorament a clients sobre el sector comercial dels béns immobles.

I encara que els lloguers de locals comercials a Lincoln Road "no arriben als nivells de la Cinquena Avinguda de Nova York", la zona, cada vegada més valorada, té "gran potencial i marge per créixer". Segons l'advocat, el valor de la compra de la luxosa illa pot apropar-se als 5.000 dòlars el metre quadrat. El grup d'Amancio Ortega, propietari de la cadena Zara i el quart home més ric del món, va comprar l'illa de locals comercials de Lincoln Road als inversors Jonathan Fryd i Michael Comras, que la van adquirir el 1999 per 11 milions de dòlars.

Prem per veure més contingut per a tu